Elkészítés: A nokedli hozzávalóit egy tálban összekavarjuk, kevés langyos vízzel a tésztát meglazítjuk, csomómentesre kikeverjük. Hagyományos nokedliszaggatóval sós, forrásban lévő vízbe beleszaggatjuk, újraforrástól számított 5-6 percig főzzük. Hideg vízbe tesszük, majd leszűrjük.
A húshoz a hagymát összeaprítva kevés olajban a hússal megpároljuk, rátesszük a fűszereket, majd 10-15 perc párolás után magas lángon főzzük, míg a víz el nem párolog róla. Ha ez megvan, összekeverjük a nokedlivel, összepirítjuk az így már kész ételt. Salátával, savanyúsággal tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.