Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítom (a bőrét lehúzhatjuk), megmosom, leszárítom. A forgónál kétfelé vágom, a vastag, húsos részeknél csontig bevágom a húst, hogy megfelelően átsüljön. Sózom, borsozom, meglocsolom a citrom kifacsart levével, összeforgatom, és kb. 1 órát a hűtőben pihentetem.
A tojásokból a tejjel és liszttel palacsintatésztát keverek, fűszerezem lestyánnal, majoránnával, chilivel, sóval, majd a combokat előbb a tojásos keverékbe, majd a zabpehelybe forgatom. Közepesen forró olajban lassan mindkét oldalukat megsütöm, papírtörlőre szedegetem, tálalásig melegen tartom.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.