Elkészítés: A petrezselymet és a vöröshagymát apróra vágjuk. A fokhagymát fokhagymaprésen átnyomjuk. A túrót a tojásfehérjével a petrezselyemmel, a hagymával, sóval, a fokhagymával és pár csepp citromlével simára keverjük.
A csirkemellet rostirányban bevágjuk, a húst kihajtjuk, hogy 1-1 nagy szeletet kapjunk. Minden szeletre 1-1 sonkaszeletet teszünk, majd elosztjuk rajta a túrós tölteléket. A húst összetekerjük, hústűvel összetűzzük. Sóval, borssal bedörzsöljük, ezután bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük, majd kiszedjük a hústűket. Kínálhatjuk burgonyapürével vagy sült burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.