Elkészítés: A vajat a mustárral és a fűszerekkel jól kikeverjük, és pár órára hűtőbe tesszük. (Alufóliába rúd alakba csomagoljuk, így utána lehet szeletelni.)
Az előzőleg levesben megfőtt baromfihúst lebőrözzük, kicsontozzuk és apróra feldaraboljuk. Kicsit sózzuk, borsozzuk, majd a vajat megforrósítjuk, rátesszük a húst, átforgatjuk. Végül felöntjük a tejszínnel, és kissé összeforraljuk.
A szőlőmártáshoz a fehér szőlőt egy kis cukros vízben puhára főzzük, majd szűrőkanálba téve áttörjük, hogy a héja és a magja fennmaradjon. Ezután visszarakjuk a cukros lébe, és belefőzzük a piros szőlőszemeket is. Kevés vajjal besűrítjük.
A húst rizzsel és a szőlőmártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.