Elkészítés: A vajat a mustárral és a fűszerekkel jól kikeverjük, és pár órára hűtőbe tesszük. (Alufóliába rúd alakba csomagoljuk, így utána lehet szeletelni.)
Az előzőleg levesben megfőtt baromfihúst lebőrözzük, kicsontozzuk és apróra feldaraboljuk. Kicsit sózzuk, borsozzuk, majd a vajat megforrósítjuk, rátesszük a húst, átforgatjuk. Végül felöntjük a tejszínnel, és kissé összeforraljuk.
A szőlőmártáshoz a fehér szőlőt egy kis cukros vízben puhára főzzük, majd szűrőkanálba téve áttörjük, hogy a héja és a magja fennmaradjon. Ezután visszarakjuk a cukros lébe, és belefőzzük a piros szőlőszemeket is. Kevés vajjal besűrítjük.
A húst rizzsel és a szőlőmártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.