Elkészítés: Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt sonkát feldaraboljuk és egy tábla tesszük. A burgonyát leszűrjük, és a többi zöldséggel a húsokhoz adjuk. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, a végeiket levágjuk, apró darabokra vágjuk, és szintén a tálba rakjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Óvatosan összekeverjük a majonézzel a tál tartalmát.
A zselatint 2,5 dl vízben elkeverjük, majd megmelegítjük. Hagyjuk langyosra hűlni.
Az őzgerincformát kibéleljük fóliával. Miután a masszát összekevertük a zselatinnal, az őzgerinc forma aljába tesszük az egy harmadát, majd a tojásokat felsorakoztatjuk. A maradék masszát rátesszük, tetejét elsimítjuk, majd a fóliával betakarjuk. 5 órára hűtőbe rakjuk, hogy megdermedjen a zselatin, és összeálljon a hússaláta.
Tálcára kiborítva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.