Elkészítés: A tepsi alját befedjük vékonyra szeletelt füstölt szalonnával, majd a szalonnát beborítjuk 1 centis szeletekre vágott burgonyával, majd erre jön a szeletelt fött füstölt tarja, majd ismételten burgonya. A tetejére egy sor hosszában bevágott virslit teszünk, a vágásokba sajtot helyezünk. Egy rész tormából, 2 rész mustárból és majonézből, 4 rész kethcupból szószt keverek, ráöntöm. A tetejét befedem hagymakarikákkal, picit megsózom, és beborítom vékonyra szeletelt füstölt szalonnával. Az egészet befedem alufóliával, és a sütőben addig sütöm, míg a hagyma megpuhul. Leveszem a fóliát, és megpirítom a tetején a szalonnát. Forrón tálalom. Nem a legdiétásabb étel, de nagyon finom. Jó étvágyat, aki kipróbálja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.