Elkészítés: A paprikákat vágjuk félbe, magozzuk ki, majd a héjával felfelé tegyük egy sütőlapra. A padlizsánt hámozzuk meg, majd vágjuk kockára, keverjük össze az olajjal, és tegyük a paprika mellé. Előmelegített sütőben, grill fokozaton kb. 10 percig süssük. Ha kész, tegyünk a paprikára egy nedves konyharuhát, és hagyjuk kihűlni. A paradicsomot forrázzuk le, majd szedjük le a héját. Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk ketté. A hagymát, fokhagymát vágjuk apróra. A paprikának húzzuk le a héját. A padlizsán kivételével mindent keverjünk össze a levessel és az ecettel, majd nyomjuk össze krumplinyomón. Bazsalikommal és padlizsánnal fogyasszuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.