Elkészítés: Egy tepsit /az enyém 24x30-cm/ kibélelünk sütőpapírral, megszórjuk zsemlemorzsával. A banánokat felszeleteljük, és kirakjuk vele a tepsi alját, megszórjuk vaníliás cukorral.
A lisztből, a tojásból a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskótatésztát keverünk. A tészta felét a banánokra öntjük, elsimítjuk. A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát az aljával felfelé. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt, és hagyjuk hűlni. Közben megfőzzük a vaníliás pudingot. A margarint kihabosítjuk a porcukorral, és kanalanként hozzákeverjük a langyosra hűlt pudingot.
A tésztát lapjával ketté vágjuk. A krémet a tésztára kenjük és ráreszeljük a gesztenyemassza felét. Rátesszük a másik lapot.
A tejszínt kemény habbá verjük, és belekeverjük a lereszelt gesztenye másik felét, majd megkenjük vele a sütink tetejét. Megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.
Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe 1 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.