Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékonyra szeleteljük. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk és leszárítjuk.
A felszeletelt zöldségeket tepsibe tesszük, és erre ültetjük a fűszerezett combokat. Meglocsoljuk olajjal, öntünk alá kevés vizet, és 200 C-fokosra előmelegített sütőbe tesszük 25-30 percre.
Amikor megsült, kivesszük. A szaftját edénybe szűrjük. Hozzáadjuk a gorombára vágott zöldhagymát, a darabolt gesztenyét, a kikapart, vékonyra vágott chilit, és összeforraljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, kiforraljuk, s ha szükséges, sózzuk.
A rizst hagyományos módon megpároljuk. Az apróra összevágott aszalt gyümölcsöket vajjal, kevés vízzel összefőzzük, majd a kész rizzsel elkeverjük.
Tálaláskor tányérra tesszük a rizst, rá a csirkecombot, és rá illetve mellé a gesztenyés szószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.