Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékonyra szeleteljük. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk és leszárítjuk.
A felszeletelt zöldségeket tepsibe tesszük, és erre ültetjük a fűszerezett combokat. Meglocsoljuk olajjal, öntünk alá kevés vizet, és 200 C-fokosra előmelegített sütőbe tesszük 25-30 percre.
Amikor megsült, kivesszük. A szaftját edénybe szűrjük. Hozzáadjuk a gorombára vágott zöldhagymát, a darabolt gesztenyét, a kikapart, vékonyra vágott chilit, és összeforraljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, kiforraljuk, s ha szükséges, sózzuk.
A rizst hagyományos módon megpároljuk. Az apróra összevágott aszalt gyümölcsöket vajjal, kevés vízzel összefőzzük, majd a kész rizzsel elkeverjük.
Tálaláskor tányérra tesszük a rizst, rá a csirkecombot, és rá illetve mellé a gesztenyés szószt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.