Elkészítés: 1. A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, közben hozzáadunk 6 kanál vizet.
2. A darált diót, a lisztet és a sütőport elvegyítjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és a lisztes keverékkel felváltva óvatosan beleforgatjuk a tojásos masszába.
3. A masszát elfelezzük, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, kb. 190 fokon 2 lapot sütünk belőle (kb. 7-8 perc!!!).
4. A krémhez a margarint a porcukorral és a rummal jól kikeverjük, majd kétfelé vesszük. Az egyik felébe beledolgozzuk a gesztenyemasszát, ezt kenjük az alsó lapra.
5. A pudingot 3 dl tejben sűrűre főzünk. Ha kihűlt, a margarinos krém másik feléhez adjuk. Rákenjük a gesztenyés krémre, és lefedjük a másik lappal.
6. A mázhoz a csokit gőz felett felolvasztjuk, és belekeverünk 5 dkg margarint. A sütemény tetejére kenjük, amelyet a máz szilárdulása után szeletekre vágva tálalunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.