Elkészítés: A hozzávalókat - a kakaó kivételével - összekeverjük, a masszát kettéválasztjuk, és az egyik feléhez hozzákeverjük a kakaóport. Alufólián kinyújtjuk a kakaós masszát, majd erre kinyújtjuk a másik adag masszát, és az alufólia segítségével feltekerjük tekercsbe. Hűtőszekrénybe tesszük, így a még képlékeny massza megszilárdul.
A mázhoz először felolvasztjuk a cukrot a kakaóval, utána adjuk hozzá a vajat, így nem csapódik ki a vaj. A kapott csokiöntettel bevonjuk a tekercset.
A mázhoz használhatunk olvasztott csokoládét is, de máz nélkül is nagyon finom. :)
Tálalásnál a tekercsből szeleteket vágunk, ízlés szerinti mennyiségű tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.