Az újhagymát és a sárgarépát nagyobb darabokra vágom, a fokhagymát felaprítom és a többi zöldséggel, valamint a karikára vágott kolbásszal egy lábasban, némi zsiradékon megpirítom, majd felöntöm vízzel, sózom, borsozom, és fedővel lefedve puhára főzöm a zöldségeket.
Ha a zöldségek megpuhultak a keményítőt feloldom egy dl hideg vízben, hozzákeverem a tejfölhöz, megszórom fűszerpaprikával, szedek hozzá a leves levéből 3-4 evőkanállal, csomómentesre kavarom és lassú kevergetés mellett a leveshez adom. Újraforrásig főzöm, majd forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.