Elkészítés: A csontnélküli karajszeleteket megsózzuk, gyengén kiverjük, s a forró olajban mindkét oldalát hirtelen kisütjük. A serpenyőben visszamaradt olajon az apróra vágott, sózott, borsozott gombát fedő alatt néhány percig pároljuk, rátesszük az összevágott petrezselymet, és kissé kihütjük.
Amíg hűl, a tojások fehérjéből habot verünk, könnyedén összekeverjük a gombával, a tojások sárgájával és a tejföllel. Végül a hússzeleteket tűzálló tálban egymás mellé rakjuk, s a tetejére rákenjük a gombás tölterléket. Előmelegitett sütőben 15 percig sütjük.
Sült burgonyát és vegyes savanyúságot adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.