Elkészítés: A gombát megmossuk. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. A fűszereket /bors, szárnyas fűszerkeverék, chili, őrölt kömény/ elkeverjük az olajjal. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk. A szalonnát, a hagymát és a gombát kis kockákra, a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemlét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, a petrezselymet, 1 egész tojást és a kockákra vágott főtt tojásokat.
A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel. A csirkecombokat tepsibe tesszük, és megkenjük a fűszeres olajjal.
A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.