Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 1 cm vastag szeletkékre vágjuk. Megszórjuk az ételízesítővel, és 30 percig állni hagyjuk. A gombákat megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A rukolát megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, és megpirítjuk benne a hagymát a szalonnával. Hozzáadjuk a gombákat, és 4-5 percig együtt pirítjuk. Félrehúzzuk. A salátaöntet-port a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük 2 evőkanál olajjal és 2 evőkanál vízzel. A gombára locsoljuk, összekeverjük, és melegen tartjuk. A rukolát falatnyi darabokra tépkedjük, és négy tányérra szétosztjuk. Felforrósítunk 1 evőkanál olajat egy serpenyőben, és csirkemellek mindkét oldalát 5-5 percig pirítjuk benne. A salátára szedjük a gombás keveréket, rárakjuk a húst, és fokhagymás rozskenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 332 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.