Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 1 cm vastag szeletkékre vágjuk. Megszórjuk az ételízesítővel, és 30 percig állni hagyjuk. A gombákat megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A rukolát megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, és megpirítjuk benne a hagymát a szalonnával. Hozzáadjuk a gombákat, és 4-5 percig együtt pirítjuk. Félrehúzzuk. A salátaöntet-port a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük 2 evőkanál olajjal és 2 evőkanál vízzel. A gombára locsoljuk, összekeverjük, és melegen tartjuk. A rukolát falatnyi darabokra tépkedjük, és négy tányérra szétosztjuk. Felforrósítunk 1 evőkanál olajat egy serpenyőben, és csirkemellek mindkét oldalát 5-5 percig pirítjuk benne. A salátára szedjük a gombás keveréket, rárakjuk a húst, és fokhagymás rozskenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 332 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.