Elkészítés: A gombás töltelékhez a felaprított vöröshagymát olívaolajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a gombát. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a petrezselymet és a kakukkfüvet, megpároljuk.
Pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A húst alufóliára helyezzük, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, feltekerjük a fóliával, szorosan összecsavarjuk, és közepes lángon, serpenyőben, kevés zsiradékon megsütjük (vagy hústűvel összetűzzük, meglocsoljuk olívaolajjal, és a sütőben 185°C-on 35 perc alatt megsütjük).
Közben a brokkolit ujjnyi darabkákra vágjuk, a tejben megfőzzük. Ha már szinte teljesen elfőtt a leve, belekeverjük a ricottát. Ízesítjük sóval, borssal, és botmixerrel pépesítjük.
A hústekercseket felszeleteljük, és a brokkolipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.