Elkészítés: Az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott hagyma felét, és üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és addig pároljuk, míg a levét el nem főtte. Sózzuk, borsozzuk.
A tejben elkeverjük a tojásokat, megsózzuk, és az apró kockára vágott zsemlékre öntjük, 30 percig áztatjuk.
Az olvasztott margarinban a hagyma másik felét megpároljuk, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, ha nem túl forró, a zsemlékre öntjük. Ezután hozzáadjuk a gombát, a zsemlemorzsát, és összedolgozzuk.
Gombócokat formálunk belőle, és sós vízben 10 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.