Elkészítés: A zöldborsót megtisztítjuk, megmossuk. A szalonnát apróra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, összevágjuk. A malachúst megmossuk, falatnyi kockákra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, húsukat apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Beledobjuk a malachúst, és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a pirospaprikával és a rozmaringgal ízesítjük. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Lassú tűzön, néha-néha megkeverve puhára pároljuk. Ha a hús már majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót. Együtt készre főzzük, tálalás előtt meghintjük a petrezselyemmel.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 616 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.