Elkészítés: Az apró kockára vágott bacont az olajon serpenyőben megpirítjuk és félretesszük. A tejjel lazán elkevert tojásokból a visszamaradt zsiradékon 2 omlettet sütünk úgy, hogy a második omlett alá rakunk 1 evőkanál olajat, és mind a kettőbe teszünk a baconből, majd enyhén sózzuk. Félretesszük és melegen tartjuk őket. A többi olajon megpirítjuk a vékonyra szelt gombát, és az apróra vágott snidlinggel megszórjuk. Amikor a levét elforrta, felöntjük 3,5 dl vízzel, és elkeverjük a KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Felforraljuk, és kevergetve besűrítjük. A kész omlettekbe töltjük, reszelt sajttal megszórva, félbehajtva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.