Elkészítés: Az olajon világossárgára sütjük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Meghintjük a pirospaprikával, tört borssal, és 5 percig pároljuk.
Beletesszük a 2 cm széles, 5 cm hosszú darabokra vágott sertésmájat, és élénk tűzön megsütjük. Végül belekeverjük a paradicsompürét. Meghintjük a majoránnával, és a tejföllel simára keverve még egyszer felforraljuk.
Ha sűrű lenne, kevés vizet is adhatunk hozzá.
Csak tálalás előtt sózzuk, de só helyett
keverhetünk bele egy kiskanálnyi ételízesítőt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.