Elkészítés: A halszeleteket beszózzuk, kissé állni hagyjuk, majd beleforgatjuk az 1-1 mokkáskanálnyi fehérborssal és rozmaringgal összekevert lisztbe, s a vajban kisütjük.
A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a vékonyra szeletelt gombát.
A tésztát sós vízben kifőzzük, tűzálló tálba tesszük, ráhelyezzük a kisütött halszeleteket, majd a gombát, s megszórjuk az összevagdalt petrezselyemmel.
A vajas lábasban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a bort, 1 kávéskanálnyi sót, egy-egy késhegynyit a fűszerekből, és az ételre öntjük.
Tálalás előtt a sütőben átforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.