Elkészítés: A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd, és mindkét oldalát meglisztezve kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg, majd rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe vagy hőálló edénybe.
A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott és szeletre vágott gombát. Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyemzöldet. Addig pirítsd, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.
Halmozd az elősütött húsokra, takard be mindegyiket 1-1 szelet sonkával, majd 1-1 szelet sajttal.
Forró sütőben addig süsd, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.