Elkészítés: A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd, és mindkét oldalát meglisztezve kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg, majd rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe vagy hőálló edénybe.
A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott és szeletre vágott gombát. Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyemzöldet. Addig pirítsd, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.
Halmozd az elősütött húsokra, takard be mindegyiket 1-1 szelet sonkával, majd 1-1 szelet sajttal.
Forró sütőben addig süsd, amíg a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.