Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnát odateszem pirulni a zsíron. Apró kockára vágom a vöröshagymát, sárgára párolom a zsiradékban. Közben csíkokra vágom a combot illetve a kolozsvári szalonnát, felszeletelem a gombát. Mindezt hozzáadom a sárgára piritott hagymához, fűszerezem sóval, borssal, majoránnával és a lereszelt fokhagymával. Majd felöntöm 2 dl vízzel. Lassú tűzön fedő alatt párolom, közben néha megkavargatom. Ha a vizet elfőtte, pótolni kell. Ha a hús megpuhult, ráöntöm az előzőleg már összekavart lisztes tejszínt, és még néhány percig főzöm. Köretnek spagetti tésztát vagy rizst ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.