Elkészítés: A csirkemellet kb. 10 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztben megforgatva hirtelen kisütjük forró olajban. Egy tepsi aljára felsorakoztatjuk a tarjaszeleteket, erre rátesszük a kisült csirkeszeleteket. Ezután elkészítjük a mártást. A lisztet forró olajon megpirítjuk, vigyázzunk, hogy oda ne égjen. Felöntjük a tejjel, csomómentesre keverjük, majd besűrítjük. Lehúzzuk a lángról. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, fokhagyma granulátummal, beleöntjük a gombát és a tejfölt. Elkeverjük, majd visszahúzva a lángra felforraljuk. Még forrón az egészet a húsra öntjük, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.