Elkészítés: Felhevített olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csíkokra vágott csemege uborkát. Mustárral ízesítjük, majd hozzáöntjük a tejszínnel és vízzel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériát. Felforraljuk, majd 3 percig főzzük. Tálaláskor a gombás-uborkás csirkeragut finomra vágott petrezselyemzölddel mghintjük, és burgonyapürével körítjük.
Elkészítési idő: kb. 40 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.