Elkészítés: A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a tormát egy jénai tálban összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a citromlevet és a kristálycukrot.
A póréhagymát alaposan megtisztítjuk, a fehér részét vékony karikákra vágjuk, és a masszához keverjük.
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, kevés vajon a zöldbabbal együtt megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. Mikor kihűlt, a majonézes alaphoz keverjük.
A meghámozott narancsot apró kockákra vágjuk, és ezt is hozzákeverjük.
Hűtőben 1-2 órát pihentetjük. Hideg sültekhez tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.