Előkészítés: A húst megmossuk, és kevés forró vízben vagy húslevesben kb. 10 percig főzzük. Kivesszük, kihűtjük.
Elkészítés: A rukolát megmossuk, szárazra rázzuk. A répát és a zellert meghámozzuk, megmossuk, a répát vékony csíkokra, a zellert vékony szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A húst falatnyi darabokra vágjuk, és összekeverjük a zöldségekkel. A citromlevet sóval, borssal fűszerezzük, és elkeverjük az olívaolajjal. A salátára csepegtetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 216 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.