Előkészítés: A húst megmossuk, és kevés forró vízben vagy húslevesben kb. 10 percig főzzük. Kivesszük, kihűtjük.
Elkészítés: A rukolát megmossuk, szárazra rázzuk. A répát és a zellert meghámozzuk, megmossuk, a répát vékony csíkokra, a zellert vékony szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A húst falatnyi darabokra vágjuk, és összekeverjük a zöldségekkel. A citromlevet sóval, borssal fűszerezzük, és elkeverjük az olívaolajjal. A salátára csepegtetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 216 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.