Elkészítés: A töltelékhez olajon az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteltem. Rátettem az apróbbra vágott gombát, az apróra vágott cukkinit, a kis darabokra szelt paprikát, reszeltem rá fokhagymát, fűszereztem, hozzáadtam a tejben megáztatott zsemlét, az apróra vágott petrezselyemzöldet. A tojásokat felvertem, ráöntöttem, összesütöttem.
Az oldalas húsosabb részét a csontok mellett bevagdostam, sóztam, borsoztam, és körbehajlítottam, majd hústűvel összefogattam. A közepébe raktam a tölteléket, és fólia alatt megsütöttem. A vége felé a fóliát levettem, és pirosra sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.