Elkészítés: A megtisztított hagymát kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A tojást keményre főzzük, majd tojásszeletelővel felszeleteljük. A kiflit felkarikázzuk.
Olajon a hagymát üregesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, sóval, borssal, pirospaprikával, ételízesítővel fűszerezzük, és egy kis víz hozzáadásával megpároljuk. Ízlés szerint pici erőspaprikát is adhatunk hozzá.
Olajjal kikent tűzálló tál aljára lerakunk egy sor kiflikarikát, és meglocsoljuk kevés langyos tejjel. Ráhalmozzuk a gomba felét, amit tojáskarikákkal borítunk be. A következő réteg megint kifli, tejjel meglocsolva, majd a maradék gomba következik, a tetejére ismét tojáskarikák. Kiflikarikákkal fejezzük
be a rétegezést, amit a reszelt sajttal elkevert tejföllel és egy kis tej hozzáadásával öntünk le.
Forró sütőbe toljuk, és 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.