Elkészítés: A csirkemelleket felezem, majd a fél melleket vízszintesen újra felezem, így vékony de nagyobb szeleteket kapok. Fólia alatt klopfolóval megütögetem, hogy egyforma vastagságú legyen. Sózom, majd az alábbi töltelékkel töltöm.
A gombákat apróra vágom, az újhagymát szintén, és kevés olajon, sóval elpárolom a levét. Ebből kanalazok egy kis kupacot a húsra, majd megszórom sajttal, és ráteszek félbevágott aszalt szilva szemeket. Széleit behajtom, fogvájóval leszorítom és panírozom. Forró olajban megsütöm.
Pirított mákos-fenyőmagos rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.