Elkészítés: A csirkemelleket vékony, nagy szeletekre vágjuk, bekenjük mindkét oldalon mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, és meghintjük provance-i fűszerkeverékkel.
A szalonnaszeleteket a húsra fektetjük, felgöngyöljük, és zsinórral összekötjük, hogy ne essenek szét.
Az újhagymát meghámozzuk, felkarikázzuk.
A hústekercseket olajban nagy lángon körös-körül megpirítjuk. Majd beletesszük az újhagymát és a paradicsomszószt, és pár percig együtt pirítjuk.
A leves felével felöntjük, és a húst lefedve kb. 40 perc alatt puhára pároljuk. Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy a leve el ne forrjon, és a maradék húslevessel pótoljük az elfőtt mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.