Elkészítés: A kelkáposzta külső, nagy leveleit forró, ételízesítős vízben pár percig blansírozom, majd lecsöpögtetem és félreteszem. A vöröshagymát felaprítom, üvegesre pirítom, és ráteszem a darált húst. Hozzáadom a fokhagymát, mustárt, sózom, borsozom, fűszerezem. A rizst a szokásos módon elkészítem, hozzákeverem a fűszeres húst, és adok hozzá annyi tejfölt, hogy jó kis massza állagú legyen. Előkerítem a kelleveleket, szépen kiterítem őket, a vastag középső ereit elvékonyítom egy éles késsel. Teszek egy kupac tölteléket a közepére, ráhajtom előbb a széleit, majd felgyöngyölöm, és szorosan egymás mellé rakom őket egy kivajazott tálba. A tetejüket megkenem fokhagymás tejföllel, megszórom snidlinggel, és 180-200 fokos sütőben előbb fedő alatt, majd - pirosra sülése érdekében - anélkül sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.