Elkészítés: Megküzdök a görögdinnyével, azaz kivágom belőle az édes, piros gyümölcshúst, és amennyi magot csak ki tudok belőle piszkálni, azt mind ki is szedegetem belőle. Utána 2 centis kockákra felkockázom a lédús gyümölcsöt, és jöhet a feta.
Lecsepegtetem a sós lében eltett sajtot, akkora kockákra vágom, mint amekkorák a dinnyedarabok, és fogpiszkálóval összeillesztem a piros-fehér katonákat. A nagy tálnyi gyümölcsös sajtot megszórom frissen őrölt borssal, megöntözöm az olívaolajjal, és kész is van ez a könnyű, nyári előétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.