Elkészítés: A leveskockákkal tegyük fel a sárgarépát és zöldbabot főni. Ezalatt készítsük el a gombóchoz a masszát: ízlés szerinti sót, a felkockázott hagymát, aprított fokhagymát a búzadarával, hússal, tojással, aprított zellerrel és petrezselyemmel, borssal, oreganóval és bazsalikommal, mentával gyúrjuk össze. Tegyünk fel fazékban vizet. Amíg a víz melegszik, addig a főzőtejszínből, a mustárból, a citrom levéből és az étkezési keményítőből készítsünk habarást. Amikor a zöldség már megpuhult, a habarással sűrítsük be a levest. Az időközben felforrt vízbe pici gombócokat rakunk a húsos masszából, és kifőzzük. A kifőtt gombócokat azonnal a levesbe tesszük, egyszer összeforraljuk, és azonnal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.