Előkészítés:
A zselatint a csomagon olvasható leírás szerint fél dl vízbe beáztatjuk, és 10 percig állni hagyjuk.
Elkészítés:
A grépfrútot vastagon meghámozzuk, a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk, és félretesszük. A zselatinhoz öntjük a 7,5 dl grépfrútlevet, belekeverjük a cukrot, és felforraljuk. Kissé hűlni hagyjuk. Vízzel kiöblítünk 4 nagyobb vagy 8 kisebb pudingformát, és szétosztjuk bele a masszát. Legalább 1 órára betesszük a hűtőbe. A félretett grépfrútlevet a likőrrel (vagy gyümölcspálinkával) ízesítjük, felforraljuk. Belekeverjük a gyümölcshúst, hagyjuk kihűlni. Tálaláskor tányérra borítjuk a pudingokat, köré öntjük a grépfrútos levet, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.