A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk, a szárvég eltávolítása után felszeleteljük. A juhsajtot ugyancsak szeletekre vágjuk.
Két réteg alufóliából téglalap alakú formákat hajtogatunk, és fél evőkanál olajjal kikenjük.
A sajtot, a paradicsomot és a petrezselyemleveleket tetőcserépszerűen a formákba tesszük, majd megszórjuk borssal és fűszersóval. Az aluformákat 10-15 percre forró sütőrácson a sütőbe helyezzük.
A megmaradt olajat a paradicsom- és sajtszeletekre csöpögtetjük, utána pedig megszórjuk a reszelt citromhéjjal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.