A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk, a szárvég eltávolítása után felszeleteljük. A juhsajtot ugyancsak szeletekre vágjuk.
Két réteg alufóliából téglalap alakú formákat hajtogatunk, és fél evőkanál olajjal kikenjük.
A sajtot, a paradicsomot és a petrezselyemleveleket tetőcserépszerűen a formákba tesszük, majd megszórjuk borssal és fűszersóval. Az aluformákat 10-15 percre forró sütőrácson a sütőbe helyezzük.
A megmaradt olajat a paradicsom- és sajtszeletekre csöpögtetjük, utána pedig megszórjuk a reszelt citromhéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.