Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk. A vastagabb újhagymát hosszában kettévágjuk, a cukkinit kb. fél cm vastagon felkarikázzuk. Az almát negyedeljük, magházát kiemeljük, minden negyedet még három gerezdre vágjuk. A paradicsom alját keresztben bemetsszük.
Elkészítés: A zöldségeket nagyobb tálba rakjuk, és megcsepegtetjük az olaj felével. A citromlevet kikeverjük a szójaszósszal, a maradék olajjal, és borssal fűszerezzük. A kakukkfüvet beleszórjuk. A zöldségek mindkét oldalát 4-4 percig pirítjuk a grillrácson. A szósszal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 255 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.