Elkészítés: A csirkehúst megsózzuk, lisztbe forgatjuk, az olajban pirosra sütjük, és félretesszük. A hátramaradt olajba belereszeljük a gyömbért, kicsit megfuttatjuk, majd beletesszük a mézet. Kicsit forraljuk, majd hozzáadjuk a szószokat és a levest. Ezután beletesszük a csirkehúst, és készre főzzük. A főzés végefelé beletesszük a borsót, a kukoricát és a csíkokra vágott sárgarépát. Addig főzzük, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.