Előkészítés: A halfiléket megmossuk, leszárogatjuk, sóval, őrölt borssal meghintjük. A gyömbért meghámozzuk. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, belereszeljük a gyömbért. Beletesszük a halszeleteket, az újhagymát, aláöntjük a bort, és puhára pároljuk. Tálalás előtt leöblítjük, és apróra vágjuk a koriandert (vagy petrezselymet), és meghintjük vele a halat. Párolt rizzsel vagy friss, fehér kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 356 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.