Előkészítés: A halfiléket megmossuk, leszárogatjuk, sóval, őrölt borssal meghintjük. A gyömbért meghámozzuk. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, belereszeljük a gyömbért. Beletesszük a halszeleteket, az újhagymát, aláöntjük a bort, és puhára pároljuk. Tálalás előtt leöblítjük, és apróra vágjuk a koriandert (vagy petrezselymet), és meghintjük vele a halat. Párolt rizzsel vagy friss, fehér kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 356 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.