Elkészítés: A csirkemellet apró kockákra vágjuk, majd felforrósított vajon fehéredésig sütjük. Ezután megsózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk 1 citrom levét, jól átkeverjük, majd gazdagon meghintjük
őrölt gyömbérrel. A tejszínnel nyakon öntjük, és a húst ebben puhára főzzük. Közben kóstoljuk meg, hogy a citromlé és a gyömbér jó arányban van-e. Ha túl sok gyombért érzünk, akkor adjunk hozzá még citromlevet, illetve ha túl savanyú, akkor gyömbért adjunk még hozzá. Akkor jó, ha selymesen lágy íze van.
A tésztát kifőzzük úgy, a főzővizébe olaj
helyett kevés vajat teszünk. Ha megfőtt, leszűrjük, és a gyömbéres csirkemellel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.