Elkészítés: Az uborkát karikákra vágjuk. Sós-ételízesítős-citromos vízben 5 percig főzzük a gombát, majd leszűrjük. A majonézt a tejföllel, a petrezselyem felével, sóval, borssal, az uborkával és a gombával összekeverjük, kevés uborkalevet öntünk hozzá. Hűtőbe tesszük a tálalásig.
A csirkemájat csíkokra vágjuk. Forró olajon átpirítjuk a májat és a gyöngyhagymát. Ha már a máj puha, a tűzről levéve fűszerezzük a sóval, borssal, ételízesítővel és a majoránnával, majd összekeverjük.
A rizst forrásban lévő vízben a kukoricával 15 percig főzzük, majd lehűtjük.
A gyöngyhagymás csirkemájat az uborkás gombasalátával és a kukoricával összekevert rizzsel tálaljuk, a megmaradt petrezselyemmel meghintjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.