Előkészítés: A húsokat megtisztítjuk, megmossuk, és leszárítjuk. Sózzuk és a fűszerkeverékkel megszórjuk. A burgonyát héjában megfőzzük, hűlni hagyjuk.
Elkészítés: Az olaj felét felforrósítjuk, elősütjük benne a húsok mindkét oldalát, majd vizet öntünk alá, letakarjuk, és 30-40 percen át 160 fokos (gázsütő 1. fokozat) sütőben pároljuk, sütjük. Közben megtisztítjuk, és megmossuk a gombát, a hagymát és a paradicsomot. A maradék olajat felhevítjük, rátesszük a gombát, és 2-3 percig pirítjuk. Fél karikára vágjuk a pórét, a gombára tesszük, sózzuk, borsozzuk. Amikor megfonnyadt a hagyma, rátesszük az egész (vagy felezett) apró paradicsomokat, megszórjuk a petrezselyemmel, az oregánóval, és összeforgatjuk. Félretesszük. Megtisztítjuk a burgonyát, cikkekre vágjuk, megsózzuk. Amikor puha a hús, mellétesszük a gombát és a burgonyát, visszatesszük még 10-15 percre a sütőbe, hogy szép pirosra süljenek, majd tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 446 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.