Elkészítés: A barackot megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, vékonyabb cikkekre vágjuk.
Sütőpapírral kibélelünk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A vajat a cukorral krémesre keverjük, hozzáadunk 1 csipet sót, a tojásokat, a citromhéjat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a vajas masszába dolgozzuk. A formába simítjuk, a tetejére rakosgatjuk a barackcikkeket, kissé bele is nyomkodjuk. Megszórjuk a mandulaforgáccsal.
Előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.