Elkészítés: A tésztát egy tálba tesszük, forró vízzel felöntjük, legalább 4 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.
A szalonnát felcsíkozzuk, egy nagy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A pörcöket félretesszük.
Közben a répát nagyon vékonyra szeljük, a csirkemellet 1x5 cm-es csíkokra, a lilahagymát nagyobb kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
A zsírba dobjuk a lilahagymát, mikor kicsit megfonnyadt, mehet hozzá a hús, a répa és a gomba. Közepes lángra vesszük, enyhén sózzuk, nagyon borsozzuk. 5 perc után, mikor a hús kifehéredett, a zöldségek pedig már nem nyersek, hozzáöntjük a szójaszószt, összekeverjük, felforraljuk. A serpenyőbe öntjük a tésztát, alaposan összeforgatjuk a raguval.
Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.