Elkészítés: A bolti leveles tésztát, széttekertem, kicsit jobban kinyújtottam, mint ahogy volt, úgy fél milliméteresre, és kb. 10x10-es kockákra vágtam.
A szegélyeket megkentem tojásfehérjével, a belsejébe pedig egy lekváros keverék került: szederlekvár, áfonyalekvár és étkezési keményítő. 2 evőkanálnyi lekvárhoz 1 kiskanálnyi keményítőt kell tenni. Hogy összesen mennyit kell bekeverni belőle, azt nem tudom megmondani, mikor elfogyott, újra kevertem egy adagot. Batyukká hajtogattam, sütőpapírral bélelt tepsire tettem.
Előmelegített sütőben ropogósra, pirosra sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.