Elkészítés: Kevés olajon a hagymát megdinszteljük, mehetnek rá a zöldségek, fűszerezzük, majd fedő alatt pár perc alatt készre pároljuk. Amíg a tésztát előkészítjük, el is készül.
A réteslapot kihajtjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, az elejére halmozzuk a zöldségeket, rányomjuk egy csíkban a krémsajtot, ráhelyezzük a virsliket, összegöngyöljük, mehet a tepsibe.
Pár helyen szurkáljuk meg a tetejét, majd egy korty tejjel lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. 200 fokon 20 percig sütjük, langyosan szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.