Előkészítés: Az 1 és fél evőkanál olajat, a citromlevet, a mézet, a gyömbért és a szójaszószt összekeverjük. Ráöntjük a húsra, és legalább 3 óráig állni hagyjuk. Az avokádót megtisztítjuk és felszeleteljük.
Elkészítés: A húst kivesszük a szószból, és beszórjuk a sárkányfűvel. A maradék 1 evőkanál olajat és a vajat egy serpenyőben felmelegítjük, és a húst arany barnára sütjük benne. (Ne süssük túl!). Az őszibarackot néhány gerezd kivételével pürésítjük. A szószt felmelegítjük, és belekeverjük a barackpürét. Hozzáöntjük a narancslevet, és 5 percig lassú tűzön főzzük, majd állni hagyjuk. Egy tálalótálon elhelyezzük a hússzeleteket és a salátaleveleket. Leöntjük a barackos szósszal, és a barackgerezdekkel, az avokádóval és a dióval díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.