Elkészítés: A csirkemellet enyhén sós vízben puhára főzzük, a főzőléből kivesszük, bőrét lehúzzuk, a húst leszárítjuk, kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A narancs és az alma héját eltávolítjuk, majd kis kockákra vágjuk. A megmosott zellerlevelet apróra vágjuk, és a hozzávalókat összekeverjük.
Az öntethez a hagymát felaprítjuk, és a kefirben elkevert majonézhez adjuk, majd citomlével, sóval, curryvel fűszerezzük, az egészet jól összekeverjük, és az előkészített narancsos csirkére öntjük.
Legalább 1 órán keresztül hideg helyen állni hagyjuk. Salátalevelekre halmozva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.