Elkészítés: 1. A háromféle csokoládét gőz fölött külön-külön felolvasztjuk.
2. A gyümölcsöket megmossuk és lecsepegtetjük, a szebbeket félretesszük a díszítéshez.
3. A mini mignon kapszlik belsejét először az étcsokoládéval körbekenjük, majd hűtőbe helyezzük. Miután az étcsoki megdermedt, a tejcsokoládéval is megismételjük a folyamatot, végül a fehércsokival is körbekenjük, majd újra hűtőbe helyezzük. Ha nem lenne elég vastag, kenhetünk rá még egy réteg csokit.
4. A krémhez a gyümölcsöket apróra összevágjuk vagy pürésítjük, hozzákeverjük a krémsajthoz, majd ízlés szerint ízesíthetjük lekvárral, mézzel, rummal. Ha a meggy- illetve cseresznyehéj zavaró, akkor feldolgozás előtt eltávolíthatjuk.
5. A mignon kapszlit leszedjük a megkötött csokoládékosárkákról, mindegyik belsejébe egy-egy marcipánkorongot helyezünk, majd megtöltjük a krémmel.
6. A díszítéshez félretett gyümölcsöket kb. félig mártjuk a csokiba, ha a csoki túl sűrű, hígíthatjuk kevés étolajjal. Miután a gyümölcsökön megdermedt a csoki, a csokoládékosárkák tetejét is bevonjuk csokival és mindegyik közepébe belenyomunk egy-egy kimártott gyümölcsöt úgy, hogy a csokis rész látszódjon ki egy kicsit a krémből.
8. A zöld marcipánból elkészítjük a gyümölcsök zöldjét, ráhelyezzük, majd piros és zöld marcipánból apró gyümölcsöket készítünk, és körben elhelyezzük a kosárkák tetején, mignon kapszliba helyezhetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.