Előkészítés: A szűzpecsenyét megsózzuk-borsozzuk, és citromlevet csöpögtetünk rá. A narancslevet összekeverjük az olajjal és a mézzel, és a hússzeletek mindkét oldalát bekenjük vele.
Elkészítés: A banánt meghámozzuk, keresztbe félbevágjuk, és a feleket hosszában bemetsszük, de nem vágjuk át. A sajtszeleteket a banán méretének megfelelő nagyságúra vágjuk, és a banándarabok hasítékába illesztjük. Minden sajtos banánt egy szalonnacsíkkal körültekerünk. A szűzpecsenyét és a sajtos banánt egy-egy grilltálba fektetjük, és többszöri forgatással 10–15 perc alatt ropogósra sütjük. Ha kész, a hússzeletekre helyezzük a banánt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.